Podcast med Cissi Wallin

Min podcast gör en nystart under 2014 och den första gästen blir grymt intressanta Cissi Wallin (läs hennes matblogg här), idag var jag hemma hos henne och gjorde själva intervjun. Under drygt en timme pratade vi bland annat om det här med mat som en klassmarkör, polsk mat och självklart om New York eftersom att det är ämnet för Cissis blogg.

Jag räknar med att publicera avsnittet i slutet av denna månaden och efter det får ni lyssna på när jag och Nour El Refai pratar om whiskey. Tanken med min podcast är att jag ska ge dig två avsnitt per månad där jag intervjuar intressanta personer med någon koppling till mat eller dryck. Om du har missat min podcast, så kan du lyssna på de nio första avsnitten på min podcastsida på ”gamla” bloggen.

Vem skulle du vilja höra i In The Kitchens podcast?

2 svar på ”Podcast med Cissi Wallin”

  1. Absolut skall du i din pod ut och prata med de som producerar maten i första ledet! Ut på gårdarna och se hur råvarorna skapas! Överlevds kloster utanför Sjöbo är ett ställe du borde kolla in om du vill se hur bra kött framställs!

Kommentarer inaktiverade.