Alf Tumble och Edward Blom

Den här veckan har jag spelat in hela två avsnitt av In The Kitchens podcast, gäster denna gång är sommeliern och dj:n Alf Tumble samt kulturhistorikern Edward Blom.

Om jag får säga det själv så blev det väldigt intressanta samtal både med Alf och Edward. Det är två kunniga herrar som är väldigt olika, men har passionen för mat och dryck gemensamt. Jag och Alf pratade bland annat om hur mycket situationen/kontexten påverkar hur en dryck smakar och hur vi minns den. Med Edward hade jag ett långt segment om bacon, men vi snackade också massa annat kul.

Nu ska jag bara redigera intervjuerna, tills dess tycker jag du ska lyssna på mina tidigare avsnitt av min podcast om du inte redan har gjort det. Nu kan du lyssna på podcasten med Alf Tumble.

Nästa vecka publicerar jag första avsnittet, vem vill ni höra först?

Och vem är din drömgäst inom det ämne min pod handlar om?