Podcast med Sveriges största smörnörd – Johan Hedberg

Dags för avsnitt nummer 12 av min podcast och denna gång är Johan Hedberg (känd från matbloggen Matgeek.se) min gäst. Just nu är han aktuell med boken Smör: Kärna, bryna och baka.

Vi träffades i Uppsala och vi började med att prata om hur Johan sadlade om från pr-konsult till en slags matkonsult. Johan är uppväxt i Sala och släkten hade en stor gård med tillgång till bra kött, fisk och andra råvaror, så maten har alltid funnits där.

Matintresset tog ny fart när han bildade familj och fick barn, Johan ville kunna ge familjen bra mat och ha koll på vad man ”stoppar i munnen”. Bloggen Matgeek.se började som en plats att spara Johans recept på, Evernote eller andra skrivverktyg fanns inte då. Och sen eskalerade bloggen, som Johan säger.

Sen pratade vi självklart om hans nya bok och Johan har en teori om varför tacos har blivit så stort i Sverige.

Hoppas du gillar avsnittet, berätta gärna vad du tycker om avsnittet med Johan Hedberg.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.

2 svar på ”Podcast med Sveriges största smörnörd – Johan Hedberg”

Kommentarer inaktiverade.