Podcastinspelning med Johan ”Matgeek” Hedberg

Veckan har varit full av kul aktiviteter kopplade till mat och igår krönte jag veckan med podcastinspelning. Jag hade begett mig till Uppsala för att träffa stadens stora son, självklart pratar jag om supermatnörden Johan Hedberg aka Matgeek. Just nu är han aktuell med sin bok Smör : Kärna, bryna, baka, en bok jag redan kan rekommendera, men jag kommer självklart ge en riktig recension av boken snart också.

Kommande vecka får du ett nytt podcastavsnitt, men du får vänta lite på avsnittet med Johan Hedberg. Istället bjuder jag på Nour El-Refai, just nu aktuell som programledare i Melodifestivalen och skådis i nya komediserien Söder om Folkungagatan. Vad har Melodifestivalen och söderhipsters för relevans i In The Kitchens podcast? Ingen alls, tur då att jag och Nour pratade om hennes största passion i livet, whiskey! Det är inte många utanför whiskey-världen som känner till att Nour El-Refai älskar whiskey och att hon dessutom haft en egen whiskey på Systembolaget.

På torsdag släpper jag det podcasten med Nour El-Refai. Kan du inte vänta tills dess så rekommenderar jag förra avsnittet, med Cissi Wallin eller något av de andra tiotalet avsnitt som alla finns här.

Vem skulle du vilja höra i min podcast?