Så äter ett fotbollsfan med stil innan ett derby

friends-arena-derby

I lördags var det återigen fotbollsderby i Solna och jag var där tillsammans med frun och hennes far, självklart hejar vi på AIK! Nu ska inte In The Kitchen bli någon slags fotbollsblogg, istället tänkte jag berätta vad vi käkade.

När jag går på fotboll blir det oftast en kebab eller pizza innan match, den här gången ville jag dock prova något nytt. Pontus in the Park ligger på gångavstånd från arenan och de kör brunch på lördagarna, tyvärr med öppet från 12, men med lite lirkande med Pontus Frithiof på Twitter övertalade jag dem att öppna 11 så alla fotbollsfans med stil kunde käka något innan matchen.

pontus-in-the-park-brunch-1

pontus-in-the-park-brunch-2

Som så många andra bruncher i Stockholm är det buffé även på Pontus in the Park, fanns nästan lite för mycket av det goda och det blev riktigt svårt att välja.

pontus-in-the-park-brunch-3

Det bästa med brunchen var ändå buffébordet, jag var där 3-4 vändor och plockade blåbärspaj med vaniljsås, glass med grädde och sylt! Njöt till fullo under brunchen (och lika mycket hatade jag mig själv efteråt, tjockis-känsla-ångesten är det värsta som finns).

pontus-in-the-park-brunch-4

pontus-in-the-park-brunch-5

Just ja, marängsviss kunde man beställa in och det gjorde vi så klart. Gott!

Trots de stora mängderna mat (mest dessert) hade jag stor behållning av matchen (sög dock att AIK förlorade). Brunchen på Pontus in the Park var fräsch och prisvärd (runt 240 kr per person), kommer nog åka förbi där fler gånger.

Var tycker du att man hittar Stockholms bästa brunch?

Ett svar på ”Så äter ett fotbollsfan med stil innan ett derby”

Kommentarer inaktiverade.