Råbiff från Adam & Albin

Utmaningen #Blogg100 tog slut igår och det är dags att utvärdera hur det har gått. Från 23 januari till 2 maj bloggade jag minst en gång om dagen och det är spännande att se hur jag utvecklades under dessa hundra dagar.

Personen bakom #Blogg100 heter Fredrik Wass och han trodde aldrig att flera hundra personer skulle hoppa på hans bloggutmaning. Jag var en av de personerna som antog utmaningen. #Blogg100 var ett perfekt tillfälle att komma upp i tempo med In The Kitchen och verkligen hitta en naturlig inriktning av min blogg. Jag tänkte också att det hjälper mig med min sökmotoroptimering om jag bloggar oftare (då indexerar sökmotorerna sajten oftare och jag blir mer relevant) och det blir naturligt att skriva på bloggen, utan att behöva krysta fram inlägg.

Den första veckan gick som en dans, då hade jag en artikelserie om vegetarisk mat (där lustigt nog Fredrik Wass var intervjuad). Efter det började den riktiga utmaningen. Men det var inte så jättejobbigt faktiskt, efter kanske 20 dagar var det naturligt att blogga varje dag och uppslag till nya inlägg var absolut inga problem. Jag tänkte skriva några rader om min mest populära inlägg från #Blogg100, finns säkert något där som du inte hunnit läsa.

Tema vegetarisk – intervju med Metin Kocman

Ett av de första inläggen i #Blogg100-utmaningen, en av mina intervjuer med vegetarianer. Metin Kocman är väldigt intressant, han driver en vegetarisk cateringfirma och det är coolt.

The Flying Elk – så bra är stället

Finkrögaren Björn Frantzéns tolkning av engelsk pubmat var en av vårens mest hajpade krogar och jag var där för att se om The Flying Elk pallade trycket. Jag har varit där flera gånger sedan dess och jag gillar verkligen stället eftersom att det är bra mat och du kan äta dig mätt utan att ruineras.

Flippin Burgers sågas i DN

Det här var min reaktion på matkritikern AA Gill:s sågning av min favorit Flippin’ Burgers. Jag gillade verkligen inte hans recension och tycker fortfarande att han gick för långt.

Recension av Bröderna Olssons hamburgare

Den här recensionen är den som jag är allra mest nöjd med under hela #Blogg100. Jag brukar vara försiktig med att såga restauranger, men denna gången var det inte så. I fallet med Bröderna Olssons nya hamburgerbar kände jag att jag verkligen hade vatten på min kvarn, aldrig någonsin har jag ätit en sämre burgare. Läs om du inte redan gjort det.

Pulled beef på högrev

Det populäraste receptet jag lagt upp under #Blogg100 (23 januari till 2 maj) är mitt recept på pulled beef, pulled porks kusin gjord på nötkött. Testa det i helgen!

Vad tycker du om mitt bloggande de senaste 100 dagarna? Var något extra intressant?