legal-seafood-boston-3

Som du minns provade jag en sjuhimla många lobster rolls när jag var i Boston för ett tag sedan, i de flesta fall åt jag på självständiga restauranger, men självklart provade jag kedjan Legal Seafood också.

legal-seafood-boston-1

Inne på den Legal Seafood som ligger i Seaport District, Boston finns det både vanlig restaurang för gäster som vill det, samt en disk där man kan beställa och bära med sig. Den här dagen var det fantastiskt väder i Boston och jag körde take away!

legal-seafood-boston-2

Så här såg min lobster roll ut innan jag gick loss ordentligt. Av den okulära besiktningen kan man bland annat konstatera följande:

1. Legal Seafood är ett av få ställen i Boston som kör med smörstekt bröd. Bra grej.
2. Det är aningen snålt med hummer, att döma av det tomma utrymmet till vänster i brödet. Dålig grej.
3. För en person som knappt äter pommes frites är det en himla massa pommes för pengarna. Irrelevant grej egentligen, men jag ville ha en tredje punkt till min lista.

Av den okulära besiktningen kan man (inte) konstatera följande:

1. Jag blev nästan attackerad av aggressiva måsar och tvingades byta bänk några gånger.

Jag gillade att brödet var smörstekt, själva brödet var av samma typ man traditionellt ser i lobster rolls, vanlig hoagie roll alltså. Hur var hummern då? Bra, lagom tuggmotstånd och den kändes verkligen färsk. Det negativa var att det jämfört med andra ställen i Boston var rätt snålt med kött och kryddningen av själva röran var lite tam.

Legal Seafood i Seaport district hade en okej lobster roll, men är du i området och vill ha en bättre (och lite billigare) tycker jag att du ska satsa på Yankee Lobster några stenkast bort.

Ett svar på ”Så smakar lobster roll från Legal Seafood i Boston”

  1. Älskar lobsterrolls & för mig är smörstekt bröd ett måste- tillför så mycket tycker jag! Om du har vägarna förbi NY så kan jag rekommendera skaldjursrestaurangen i chealsea market samt Eds lobsterbar i nolita. Den bästa i Europa hittar man i London hos Burger & lobster- den är grym

Kommentarer inaktiverade.