Schysst bar i Brooklyn – Diner

Baren Diner i Brooklyn

I Brooklyn, New York ligger trevliga baren Diner, inhyst i en gammal tågvagn. Innan mitt besök på svenskrestaurangen Aska var det ett givet stopp.

Nyss avstigen från tunnelbanan som tagit oss från Soho på Manhattan till Williamsburg i Brooklyn ville vi ha ett stopp på vägen till slutmålet för kvällen. En bar jag och min fru tidigare besökt i området heter Diner och den låg kvar även när jag besökte New York denna gång.

Utanför Diner i Brooklyn, New York

Väldigt anonymt på utsidan och det är svårt att föreställa att en lite ruff, men clean bar döljer sig där inne. Denna gång var det nästan bara vi på baren, en torsdag klockan 16 kanske inte är peak hour för ett sånt här typ av ställe. Jag och de andra personerna i mitt sällskap beställde in varsin öl från det helt okej ölutbudet. Förutom öl fanns det diverse cocktails och mat att beställa, men så blev det inte denna gång. Nöjda traskade vi vidare mot Michelin-restaurangen Aska några kvarter bort och recension därifrån kan du läsa väldigt snart

Ett svar på ”Schysst bar i Brooklyn – Diner”

Kommentarer inaktiverade.