Hamburgare på Sloppy Seconds i Stockholm

Sloppy Seconds är ett snabbmatshak som ligger i Hornstull på Söder i Stockholm, man serverar hamburgare, korv och olika drycker.

I prisklassen under Flippin’ Burgers i Stockholm hittar vi Sloppy Seconds hamburgare, eller sliders som man kallar rackarna. För några dagar sedan besökte jag stället för första gången, med hyfsat höga förväntningar. Inför besöket hade jag hört att man levererade med blandad kvalitet, ibland superbra och ibland mindre bra.

Hamburgare på Sloppy Seconds i Stockholm

Jag fastnade för den enkla cheeseburgare som Sloppy Seconds kallar för En kunglig med ost (Pulp Fiction-referens) för 55 kronor. Under tiden vi väntade på hamburgaren fick vi in en bricka med chips som toppats med söt salsa och smältost, ungefär lika gott som man kan förvänta sig.

Hamburgare på Sloppy Seconds i Stockholm

Efter ungefär tjugo minuter landade våra hamburgare på bordet och den optiska besiktningen kunde påbörjas. Fina bröd av briochetyp, en rejäl köttpuck med en eller två skivor hamburgerost på.

Innan jag provade hamburgaren tog jag en nypa av brödet och det var sådär faktiskt. Lite smörig smak, men alldeles för torrt, brödet var inte nybakat precis.

Själva hamburgaren var luftig i konsistensen, precis som den ska vara, däremot var den lite väl pepprad för att jag ska jubla högt.

Sammanfattningsvis levererade Sloppy Seconds en rätt bra hamburgare, för 55 kronor får man inte något bättre i Sverige. Om man blir lite mer noggranna med att servera bröd som känns färskt så kommer jag bli en stammis där.

2 svar på ”Sloppy Seconds recension”

  1. Dyngställe! Fokuserar mer på att vara ett hiphop-disco för invandrare än att servera bra käk.
    Kommer inte att gynna dem igen.

Kommentarer inaktiverade.