Smartaste foodtrucken jag provat

cookie-monstah-boston-2

En promenad i Boston fick mig att springa rakt in i den, vad jag kallar den smartaste foodtrucken jag provat!

cookie-monstah-boston-3

Om jag säger foodtruck är chansen stor att du tänker på pulled pork-macka, banh mi eller möjligen ”äkta” tacos. När jag såg foodtrucken Cookie Monstah i Boston förstod jag att konkurrenterna gjort det lite för avancerat för sig. Denna eftermiddag stod Cookie Monstah mitt i Bostons finanskvarter, en smart fälla för hungriga affärskostymer som inte hunnit med någon lunch, för vem kan motstå nybakade cookies med olika smaker kombinerade med glass? Ingen!

cookie-monstah-boston-1

Efter många divideringar i min skalle valde jag den enklaste lösningen, Cookies’N Cream eller vaniljglass med chocolate chip cookie. Visst hade jag redan ätit tre (3!) lobster rolls denna dag, men för kakor och glass finns det alltid plats som jag brukar säga. Cookien var helt fantastisk, lagom seg textur och inte för söt, tillsammans med den enkla vaniljglassen.

cookie-monstah-boston-4

Vad har du för tankar om foodtrucks? De har ju funnits ett tag på gatorna i Sveriges största städer nu. Jag har gått och ruvat på en text där jag skriver om foodtruckens framtid och kommer publicera det senare den här veckan.

2 svar på ”Smartaste foodtrucken jag provat”

  1. Förstår att det var svårt att motstå denna food truck. Följer flertalet food trucks på Instagram, trots det faktum att det (ännu) inte finns några här i Norrköping, mest för att maten ser så god ut.

  2. Jag tycker att foodtruck som koncept är grymt, varierad mat till vettiga priser. Sen tycker jag att dom som startar foodtrucks måste tänka till lite, man är så trött på pulled pork, hamburgare eller en tråkig Banh Mi macka för 75kr.
    Trucken som imponerat mest på mig är Forno Auto, italienarna som vedeldar pizzor. Grymt goda pizzor som man bara har ätit utomlands tidigare. Hoppas på fler foodtrucks i stan

Kommentarer inaktiverade.