För några veckor sedan gjorde jag första intervjun till min nya podcast som handlar om mat. Först ut blev Jon Widegren från Flippin’ Burgers och efter lite problem att komma in på hans restaurang (lite nyckelstrul) hamnade vi till slut på (bullriga) Thelins där vårt samtal kunde börja.

Det blev ett intressant samtal där jag försökte komma lite mer under ytan än vad de dussintals artiklar jag läst om Jon har gjort. Till nästa avsnitt så måste det dock bli bättre fix med inspelningsnivåer och mindre ”mmmm-ande” från min sida (några års frånvaro från radio- och tv-intervjuer gör att man glömmer bort att aha/mmmm/etc blir rätt störande, men det gick att klippa bort en del också).

Första avsnittet är inte riktigt klart än, sitter och klipper det nu, men i början av nästa vecka kan du lyssna på In The Kitchen Podcast S01E01 Jon Widegren.

Du får gärna tipsa mig om andra matrelaterade personer du skulle vilja höra intervjuer med, på gång är bland annat Jonas Cramby från Café och Devi Brunson från Hamburgarens Vänner.

PS. En snyggare sajt är på gång, men jag vill inte vänta med innehåll tills jag har ett snyggare ”yttre”, det är ju ändå insidan/innehåll som räknas.