Spännande podcastgäster

Ett av mina nyårslöften till mig själv var att få igång min podcast igen, några dagar in i mars känner jag att jag är en god bit på väg. Varannan vecka släpper jag ett nytt avsnitt med en spännande gäst och jag har hittat ett arbetssätt som fungerar för mig.

Senare idag (troligen ikväll) kan ni höra restaurang Agatons (läs gärna min recension av restaurangen) krögare Hampus Thunholm i avsnitt nummer 13. Igår intervjuade jag vinskribenten (eller hur jag nu ska etikettera honom…) Jens Dolk och vi pratade mycket om svenska drycker, något som börjat ta fart ordentligt. Vi gjorde intervjun mitt i bygget av hans nya restaurang K-Märkt som öppnas i augusti, självklart pratar vi om det i podcasten. Nästa vecka gör jag två intervjuer till, med en vegansk cateringsnubbe och en av svensk krogscens största doldisar.

Hittills i år har jag publicerat podcast med Nour El-Refai (om whiskey), Cissi Wallin (om bland annat klass och genus) och Johan Hedberg (om smör), lyssna på avsnitten om ni inte redan gjort det.

Jag vill gärna ha tips från er om vilka personer ni skulle vilja höra i min podcast, både doldisar och kändisar. Enda kraven jag har är att det ska vara en intressant person med någon koppling till det In The Kitchen skriver om (mat och dryck alltså).

Det här inlägget är nr 6 av 100 i bloggutmaningen Blogg100.