Sverige Mästerkock + In The Kitchen + YouTube = Sant

Rätt Rätt med Amir Kheirmand och Andreas Ivarsson

Det var ett tag sedan jag släppte nya podcastavsnitt, under tiden har jag hintat om att jag håller på med något annat som involverar ljud och lite annat, nu är det dags för mig att berätta vad det handlar om!

Efter att jag intervjuade Sveriges Mästerkockvinnaren Amir Kheirmand i min podcast fortsatte vi hålla kontakten och någon gång i somras bestämde vi oss för att försöka starta en YouTube-kanal ihop. Resultatet blev kanalen Rätt Rätt (skönt namn som även kan uttalas som reträtt…) där vi tillsammans genomför olika tester med koppling till mat – allt från bearnaisesås och semlor till stavmixrar och kaffebryggare. Vi utgår hela tiden från vad svenskarna söker efter på internet och äntligen kan du få reda på vilket av alla tusentals recept som är godast!

I första avsnittet är ämnet kladdkaka (prova mitt recept på kladdkaka) och vi får se om Roy Fares, Leila Lindholm, Mia Öhrn, Linda Lomelino, ICA eller Arla har bästa receptet. Kladdighet, smak, utseende och svårighetsgrad är momenten som avgör vinnaren. Redan nu kan du se en teaser på YouTube-kanalen och första avsnittet släpps 07.30 lördag morgon, men du kan redan nu se en teaser.

Min och Amirs förhoppning är att kunna släppa ett avsnitt i veckan. Just nu har vi programidéer för ett 50-tal program och vi får fantastiskt stöd av vår samarbetspartner United Screens. Rollfördelningen i Rätt Rätt är enkel. Jag med min journalistiska bakgrund letar fram material till våra tester och Amir utför testerna för tittarna.

2 svar på ”Sverige Mästerkock + In The Kitchen + YouTube = Sant”

  1. Kul! Jag skulle gärna se tester av olika recept på hemmagjord pastadeg. Efter att ha googlat i timmar verkar det som att alla är väldigt olika. Vissa med 5 äggulor andra med 2, några med durummjöl och andra med italienskt ”00-mjöl”.

Kommentarer inaktiverade.