Sveriges mästerkock – anmäl dig

sveriges-masterkock

Nu har jakten på nästa Sveriges mästerkock inletts med casting av årets upplaga. Själva tävlingen utser Sveriges bästa amatörkock och i år är det fjärde gången tävlingen hålls.

Jag har själv funderat på att anmäla mig, men jag tror att jag måste träna en hel del innan jag ger mig in i något sådant.

Rätt ofta brukar jag gnälla på att det inte är någon kvinnlig representation i Sveriges mästerkocks jury (till exempel i inlägget Var göms allakvinnliga kockar och i inlägget Guide inför Kockarnas kamp, men samtidigt så är samtliga av de tre vinnarna av tävlingen just kvinnor. Liten tröst kanske och ett kvitto på att kön inte spelar någon roll i köket.

Om någon som jobbar med programmet läser detta: Lyft fram mer vegetariskt och matlagning efter säsongsråvaror. 😉

Tveka inte att söka till tävligen, du gör det på anmälningssidan hos TV4.

Såg du förresten Kockarnas kamp igår?