Tomatrecept jag är nyfiken på

sponsorskyltmutti

Jag samarbetar med Mutti, ni vet tomatmärket från Italien. Tidigare bad de mig ta fram ett recept som har tomat som huvudråvara och mitt svar blev en tomatsås som är enkel att göra på ingredienser de flesta av oss alltid har hemma.

Om man tittar runt lite på alltommat.se så ser man att Mutti också har en del intressanta recept som man kan testa. Två recept jag är sugen att prova är Calamari med bondbönor, grön sparris, tomat och koriander och Macarons med finkrossad tomat och rökt lax. Varför lockar de recepten mig? De tar mig lite utanför min comfort zone, jag har aldrig tillagat bläckfisk hemma eller bakat macarons och det får mig att lära mig något nytt.

Vilka recept tycker du är mest intressanta?

Ett svar på ”Tomatrecept jag är nyfiken på”

  1. Jag brukar sällan bli nyfiken om det är allt för ”konstigt” men när jag trillade över en efterrättspaj med gula tomater med kolasås så tyckte jag det lät så underligt och spännande att jag kände mig tvungen att prova. Hade pratat på jobbet om den men de ville ha ”riktiga sötsaker” men när jag tog med den så kunde folk ändå inte låta bli och vi alla förvånades av att den inte smakade tomater utan sött och kanske till och med lite tråkig. Dock var pajdegen en riktig höjdare så jag känner mig snarare manad att fylla med något annat, så inte bara blev man en erfarenhet rikare utan också ett pajrecept rikare att använda.

    Har hittat en motsvarighet till morotskaka med zucchini och lime, det låter precis som ovan så det lagom galet!

Kommentarer inaktiverade.