Vad man äter i Boston

boston-1
Ursäkta låg aktivitet här senaste dagarna, men jag skyller på resa till Boston. Har dock lite kul att berätta om därifrån.

Boston är en riktigt trevlig stad och framför allt tänker man på fisk och skaldjur när det gäller mat, första dagarna på resan tog dock en helt annan riktning. Överst ser du pulled beef från mexikanska haket Casa Romero, komplett med frijoles (bönröra), ris och tortillas.

boston-2
Mexikanskt nummer två käkade jag på lunchen, fish tacos från El Pelon Taqueria inne i stan.

boston-3
Efter mycket om och med åt jag också min första lobster roll i Boston, en gigantisk sådan som simmade i ett hav av nyfriterad chips. Fantastiskt (och nyttigt)!

boston-4
Enda hamburgerhaket i Boston som omnämns i boken Hamburger America är Mr Bartleys i Cambridge, men tråkigt nog var det stängt på Columbus Day. Trösten blev en dubbel shackburger på Shake Shack med tillhörande jordgubbsmilkshake.

Jag kommer gräva lite djupare i Bostons matkultur kommande dagar, det här var bara en försmak!

3 svar på ”Vad man äter i Boston”

  1. Åh så otroligt gott det ser ut! Kom idag att fundera på om du ännu hunnit testa något ur boken ”Soda, lemonad och snacks”? Det är ju skördetider nu där saftning, mustning och syltning står högt på agendan, varför boken känns så aktuell. Vore roligt att höra lite mer om den, har länge varit sugen på att införskaffa ett exemplar.

Kommentarer inaktiverade.