Veggieburger

Den vanligaste frågan jag får från vegetarianer är hur man gör den bästa veggieburgaren. Jag borde ha koll på det eftersom att jag älskar hamburgare så mycket, men tyvärr är det inte så.

Därför är mitt nästa projekt att se om jag kan hitta en riktigt grym veggieburgare som man enkelt kan göra hemma. Jag kommer testa massa olika recept och göra egna tweakningar för att se vad jag tycker blir allra bäst.

En av mina polare säger att han gör en supergrym veggieburgare och troligen kommer jag att få testa den nästa vecka. Håll utkik här för uppdateringar om projektet. Vilken vegetarisk burgare är din favorit där ute? Och är det svamp, quorn, soja eller kanske bönor i din favorit?

2 svar på ”Världens bästa veggieburgare”

  1. Soja är min favo, men en riktigt god variant är också en hemmagjord på bönor. Självklart ska det serveras med en sås med lite olika chilisorter

Kommentarer inaktiverade.