Vinnarna i Matbloggspriset 2013

Matbloggspriset

Igår delades det ärofyllda Matbloggspriset 2013 ut, i hela 12 klasser utsågs vinnare och jag hittade en stark och glädjande trend.

Jag var en av personerna som höll tummarna för att vinna Matbloggspriset, nominerad i klasserna Folkets val och bästa podcast. För att vara ärlig så trodde jag inte på vinst i någon av klasserna, ”konkurrenterna” är så himla duktiga och inte heller vann jag någon klass. Att jag blev nominerad under mitt första år som matbloggare på In The Kitchen tycker jag är en vinst bara det.

Matbloggspriset är Sveriges äldsta bloggpris och med hela 12 klasser har den en stor spännvidd. I klassen Det stora matbloggspriset, som är lite som Bästa film på Oscarsgalan, vann bloggen Våra oköttsliga lustar. Våra oköttsliga lustar är en vegetarisk blogg, men om man tittar bland vinnarna hittar man också tre vegobloggar till (Mat i munnen, Vegoriket och Vegoteket). Jag tycker det är riktigt kul att den vegetariska trenden även märks av inom matbloggosfären.

Grattis till alla vinnare (även icke-vegobloggarna så klart) och extra mycket till mina favoriter Mat i munnen och Vegoriket.

Läs mer om alla vinnare på Matbloggsprisets hemsida.

Ett svar på ”Vinnarna i Matbloggspriset 2013”

Kommentarer inaktiverade.